naar k+
MEER INFO OF VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK:


K+ Mediation en Counseling

T   06-24445779 / 0114-851779

E   info@kplus.nu 

W  www.kplus.nu

tjitske bos | Relatiecoach

 

Mentaal

Hoe verliefd een stel in het begin ook is, op den duur wordt bijna iedere relatie op de proef gesteld.

Bij problemen binnen een relatie wordt al snel gesproken over een scheiding. Maar partners die zijn vastgelopen in hun relatie willen vaak helemaal niet scheiden. De liefde is er nog, maar ze vinden samen niet altijd de weg uit de impasse.  Bij K+ kunnen we je helpen om duidelijk te krijgen wat voor jou, je partner en je kinderen het beste is.

 

Relatietherapie

Als je relatie niet meer is wat je ervan verwacht, kan het zijn dat de mooie aspecten van uw relatie ondergesneeuwd raken. Als relatiecoach zijn wij in staat beide partners te ondersteunen zodat ze elkaar opnieuw leren waarderen, inspireren en liefhebben.

 

Relatietherapie bij K+

Als relatiecoach heb ik uitgebreide kennis van de communicatieve, therapeutische en vakspecifieke vaardigheden om jou en je partner te helpen elkaar opnieuw te vinden. Door therapeutische gesprekken te voeren met beide partners tegelijk en ieder apart breng ik samen met jou de problemen in kaart.

We zullen jullie professioneel ondersteunen. We kunnen cliënten gerichte begeleiding bieden bij relatieproblemen en we bieden specifieke begeleiding bij ruzies, seksuele problemen en vreemdgaan. Er is ook aandacht voor andere omstandigheden die een relatie onder druk kunnen zetten, zoals ziekte of verslaving. Verder gaat het vaak mis in de communicatie tussen partners.

Er is uitgebreid aandacht voor hechtingsstijlen en -problemen omdat daar de basis ligt voor veel relatieproblemen. Soms werken we met oefeningen en opdrachten die je samen kunt uitvoeren tijdens het coaching traject. Natuurlijk kan het in de periode van gesprekken heel duidelijk worden dat een scheiding onoverkomelijk is. Ook dan kun je bij ons terecht om de scheiding zo zorgvuldig mogelijk af te handelen. Zonder vechten en met oog voor ieders eigen belangen. En als er kinderen bij betrokken zijn natuurlijk ook de belangen van de kinderen!

 

Lees het artikel van Tjitske met hierin 10 tips om uit een impasse in je relatie te komen.