>> Dienstverleners

Judith Mangnus - Coaching & Begeleiding

 

"Een scheiding heeft grote invloed op het leven van je kind. Voor de meeste kinderen is het heel naar als hun ouders gaan scheiden. Als coach help ik kinderen de scheiding een plek te geven in hun leven. Ik wil dat een kind weer zelfvertrouwen krijgt, weer lekker in zijn vel gaat zitten en dat het een manier vindt om met de situatie om te gaan. Ik doe dat met behulp van paarden..."

Judith Mangnus Coaching en BegeleidingJudith Mangnus Coaching en Begeleiding

Michiel Krijger - Vici Advocaten

 

"Vici Advocaten heeft alle kennis in huis om je bij te staan bij alle juridische kwesties waarmee je in scheidingssituaties of daarna te maken kunt krijgen. Een echtscheiding is emotioneel erg moeilijk; dat is de reden waarom ik altijd probeer om het overzicht voor mensen te creëren en rust in de situatie te brengen terwijl we samen de praktische stappen doorlopen...

Vici AdvocatenVici Advocaten
Het Financiële HuisHet Financiële Huis

Casey Xavier - Het Financiële Huis

 

"Het Financiële Huis helpt regelmatig in echtscheidingszaken waarin sprake is van een eigen woning waaraan meestal ook een hypotheek is verbonden. In dit soort gevallen krijg ik vaak de vraag die voor de hand ligt: wat te doen met het huis? Dit is een vraag die niet zomaar te beantwoorden is..."